U Tuzli sutra počinje sajam turizma PANNOS

Sajam turizma i privrede PANNOS 2019., u organizaciji udruženja ZMAJEVO SRCE, počinje sutra u Tuzli od 14:00 sati u Univerzitetskoj dvorani svečanim otvorenjem.

Nakon dugo godina sajam se vratio u Tuzli i po svemu sudeći ponudiće dosta zanimljivosti.

"Sajam je već u svom prvom izdanju međunarodni jer nam dolaze izlagači iz Srbije i Turske. Tu je i mnogo naših kompanija koje će se predstaviti posjetiteljima.

Nakon svečanog otvorenja od 14:00 sati, slijedi obilazak sajma i koktel dobrodošlice , te razgovori između privrednika i posjetitelja.

Drugog dana sajma od 12 sati je planirana dodjela plaketa za kvalitet proizvoda , te gastronomske ponude, nakon toga slijede dvije nagradne igre naših sponzora : brzo kucanje SMS-a gdje je glavna nagrada smartphone. Vidjećemo ko će najbrže otkucati tekst: JEDNA SI JEDINA MOJA DOMOVINA, JEDNA SI JEDINA BOSNA I HERCEGOVINA .
Druga nagradna igra je također vezana za našeg sponzora i biće realizovana kroz brzo ispijanje kečapa gdje je glavna nagrada 100 KM i mogućnost sponzorskog ugovora.

Mi pozivamo sve zainteresovane da se prijave i iza nagradne igre, uz napomenu da je ulaz na sajam besplatan .

Od 17.00 sati drugog dana sajma će se desiti NAJVEĆI SKUP OSOBA SA IMENOM EMINA . Mi do sad imamo prijavljenih 350 Emina iz cijele BIH a vidjećemo koliko će ih se i pojaviti. Za svaku Eminu su obezbijeđeni prigodni pokloni naših sponzora.

Na našu inicijativu biće formiran predstavljen i turistički klaster Tuzla, koj ibi se i zvanično mogao formirati već za 10-ak dana .
Svi učesnici su obezbijedili i sajamske cijene i mnogo vaučera za posjetitelje koje pozivamo da nas posjete u Univerzitetskoj dvorani i iskoriste i prigodne akcije
Ono što je važno istaći je i to da nam je ovaj prostor već u početku mali, jer smo u zadnja 3 dana imali 30-ak kompanija kojima nismo mogli obezbijediti prostor. Zato ćemo već za drugo izdanje PANNOS-a morati razmišljati o mnogo većem prostoru.

Prvi međunarodni sajam turizma i privrede će svečano otvoriti gospodin Selim Bešlagić, bivši načelnik općine Tuzla, sadašnji poslanik u Skupštini TK i veliki prijatelj našeg udruženja ", istakla je Demira Isović, predsjednica ZMAJEVOG SRCA.