Učiteljica spavala s učenikom, u mobitelu našli gole fotografije- trudna je, ali ne želi reći s kime

asd
Učiteljica je postala 'bliska' s učenikom nakon što ga je počela pratiti svaki dan iz škole doma prošle godine. Djelatnici škole uznemireni su ovim slučajem i traže da joj se zabrani rad u školskom sustavu

Floridska učiteljica Heiry Calvi optužena je i uhićena zbog seksualnog odnosa s maloljetnikom te je sada trudna, piše New York Post.

Nije htjela potvrditi tko je otac djeteta niti koliko mjeseci je trudna.

Od ožujka ne radi. Policija je tada dobila video zapise učiteljice koja navodno ima seksualni odnos s tinejdžerom.

Nije poznato je li učiteljica imala kontakt s tinejdžerom nakon uključenja policije u istragu. Istražili su sadržaj njegova mobitela i pronašli fotografije na kojima su goli, njihove poruke na WhatsAppu gdje su jedno drugome iskazivali ljubav.

Osim toga, pronašli su i audio zapis tinejdžera koji nekome negira vezu s učiteljicom.

Učiteljica je postala 'bliska' s učenikom nakon što ga je počela pratiti svaki dan iz škole doma prošle godine. U policijskom izvješću se navodi da su djelatnici škole uznemireni ovim slučajem.

Učiteljici slijedi otkaz te će se pobrinuti da joj se zabrani rad i traženje budućeg zaposlenja u školskom sustavu.

Calvi je optužena za nanošenje štete maloljetnicima, nezakonito korištenje komunikacijskog uređaja, zanemarivanje djeteta, kaznenog djela protiv učenika od strane autoriteta i za pridonošenje delinkvencije te posjedovanje vatrenog oružja u okrugu škole. Puštena je s kaznom od 39 tisuća dolara.