Udruženje 5+ priprema nove projekte!

5+
Donacija 50 tableta

Nakon što je izaslanstvo Nacionalnog ministarstva obrazovanja za Europsko ministarstvo obrazovanja, prošle je godine bio gost udruge 5 godine, a nakon posjeta istom izaslanstvu Vladi obrazovanja, znanosti, kulture i sporta Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i sporta u smjeru poboljšanja ukupnih odnosa, posebice u području obrazovanja i povezivanja institucija i nevladinih organizacija koje bi trebale rezultirati potpuno specifičnim sustavom obrazovanja.

Kao rezultat početka suradnje, posjeta turske delegacije za kraj svibnja ove godine bila je Međutim, panda je prekinula sve ove aktivnosti i odgodila posjetu za bolja vremena.

Odlučnost ravnatelja ravnatelja odjela za obrazovanje okruga obrazovanja gosp. Lokmana i njegove kolege predvodili su donacijom od 50 tableta za studente u našem sustavu obrazovanja kanjona.

Donacija je izvršena u punoj suradnji Ministarstva obrazovanja, koju je spomenula ravnateljica i udruga 5 godine +. Nakon što su uređaji dostavljeni Ministarstvu obrazovanja, znanosti, kulture i sporta, te u Zahvalnost donatoru, Udruga 5 + organizirala je online sastanak s donatorima i partnerima iz Istanbula, gdje je, pored članova udruge 5 godine, 24 ravnatelja, zamjenik ravnatelja i nastavnika osnovnih i srednjih škola Iz Europske udruge 5 godine, prisustvovalo je 24 direktorica Direktora Lokmana u narednom razdoblju koji će se početi provoditi odmah nakon Standard države uzrokovano je napomenuto da je donacija 50 tableta samo simboličan čin i znak da su uz nas i da neće zaboraviti nijedno dijete i omogućit će svakom djetetu na našem području.

Direktor Lokman je također napomenuo kako će suradnja s 5 + Udruženjem biti nastavljena u narednom razdoblju puno više i jača.