Uspjeh za uspjehom za našu Đulu: Pored Zvezda Granda proglašena pjevačicom godine

,

Mlada i talentovana pjevačica Đula Drini privukla je veliku pažnju već nakon prvog nastupa u „Zvezdama Granda“ ove sezone, a i pored takmičenja niže uspjehe i osvaja nagrade.

O njenom talentu ne prestaje da se priča i piše širom Balkana, a prije nekoliko dana Đula je ovojila prestižno priznanje za pjevačicu godine, dok se svojim uspjehom pohvalila na društvenim mrežama.

 


 

Đula Drini proglašena za pjevačicu godine

Hvala organizatorima na pozivu! Bila mi je čast prisustvovati ovakvoj večeri gde mi je uručena nagrada za Pjevačicu godine 2023. – napisala je ona uz nekoliko fotografija.

U komentarima su se samo nizali pozitivni komentari njene publike, a svi tvrde da je nagrada završila u pravim rukama.

Inače, ova nagrada se dodjeljuje svake godine od „Muzičke estrade Niš“, a jedna od ranijih dobitnica je i nekadašnja učesnica Sandra Mladenović.

Podsjetimo, Đula je ove godina privukla veliku pažnju u „Zvezdama Granda“, a pretežno pjeva numere Šemse Suljaković koja se prije nekoliko dana oglasila putem društvenih mreža i pružila veliku podršku mladoj koleginici.

-Hvala ti na ovom divnom nastupu, sretna sam što si odabrala moju pjesmu „7000 suza“ i što je tako strastveno pjevaš. Želim ti puno uspjeha, ljepotice! – napisala je Šemsa.