Uz ASA Osiguranje vodite brigu o sebi

Home

Uz ASA Osiguranje vodite brigu o sebi


U vremenu kada se sve odvija brzo i kada nam tehnologija omogućava nemoguće čovjek počinje raditi i misliti o svemu drugom osim o samom sebi. Zaokupljeni smo mislima o poslu, karijeri, računima, kreditima, kamatama, rentama, rokovima... Nemamo kada stati i razmisliti o sebi. Čini se kao da namjerno radimo protiv sebe. Hranimo seneredovno i nekvalitetno, nedovoljnose krećemo, nismo na čistom zraku, sve nam je bitnije od nas samih.

Mnogovremena odvajamo na stvari za koje vjerujemo da su nam bitne, trčimo za materijalnim stvarima misleći da tako činimo najbolje za našu porodicu a zanemarujemo ono najbitnije. Zanemarujemo svoje zdravlje i zaboravljamo da smo upravo mi sami ono što je našoj porodici najbitnije od svega. Ne razmišljamo o tome koliko je ljudima koje mi volimo i koji vole nas stalo do toga da budemo zdravi.

Sa novim proizvodom, dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja,ASA Osiguranje vam pomaže da vodite brigu o svom zdravlju i da stavite akcenat na ono što je najbitnije ljudima koji vas vole i okružuju. Učinite pravi potez za sebe, hranite se zdravo, krećite se više, zaključite policu po nekom od paketa iz naše ponude, boravite u prirodi, jedite što više voća...  ili jednostavno, brinite o sebi.

Više informacija potražite na LINKU

Objavio: Tue, 10/10/2017 - 08:58

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top