Užas: Vatrogasac i njegova žena silovali djevojčicu, htjeli su joj 'pokazati kako da zatrudni'

muž i žena
Florida: 32-godišnji vatrogasac i njegova 27-godišnja žena optuženi su zbog sumnje da su silovali djevojčicu od sedam godina u njihovom stanu...

 

Argelio Pupo, vatrogasac iz Floride i njegova žena Morgan Keene optuženi su 11. studenog zbog sumnje da su silovali djevojčicu (7), prenosi Daily Mail.

Vatrogasac i njegova žena izjavili su da su silovali sedmogodišnju djevojčicu s namjerom da joj pokažu kako da zatrudni, a nakon toga su je ostavili da iskrvari. 

Pupo i Keene uhićeni su drugog dana odmah po dolasku policije. Djevojčicuu je policija pronašla ispod stola, a ona je odmah rekla što se točno dogodilo. Vatrogasac je silovao curicu, a njegova žena je sve promatrala, opisuje stravične detalje Mirror.

Nakon samog čina, curica je zadobila ozljede i obilno krvarila. Vatrogasac i njegova žena pustili su je da iskrvari te su tek drugog dana zašili rane s priborom za šivanje. 

Nakon samog uhićenja Keene je negirala svaku poveznicu sa silovanjem djevojčice i izjavila da je ona tada bila u drugom tjednu trudnoće. Također, dodala je da ju je muž maltretirao kada je doznao za njezinu trudnoću. 

Uz ovu optužnicu, Pupa se tereti i za seksualno zlostavljanje djeteta mlađeg od 12 godina.