Vanesu Žaliću iz Velike Kladuše ni traga nakon tri mjeseca (FOTO)

Vanes Žalić
Porodica i prijatelji nemaju nikakvih saznanja ni informacija o tome gdje se nalazi Vanes Žalić ni nakon vise od tri mjeseca, nije čak ni poznato da li je živ ili mrtav.

 

Dvadesetogodišnji Vanes Žalić nestao je 21. augusta tekuće godine, a porodica je pretražila određene lokacije po diojavama na području Velike Kladuše. Organizovano su ga tražili u akciji koju su zajedno sproveli policijski službenici, lovci te građani, ali nije se došlo do novih saznanja niti je nestali pronađen.

Iz MUP-a USK kažu da nemaju novih saznanja, a istraga je još uvijek u toku, a Vanes Žalić se još uvijek vodi kao nestalo lice.

Porodica ne gubi nadu ni nakon tri mjeseca da će se Vanes pojaviti živ i zdrav, a njegov otac Emir vjeruje u istragu policije iako je svjestan da kako vrijeme prolazi i situacija postaje sve neizvjesnija te moli građane da ukoliko imaju informacije koje bi mogle biti korisne ili koje bi mogle ponuditi odgovor na pitanje gdje se nalazi nestali dvadesetogodišnjak, da ih jave porodici ili policijskim službenicima.

 

Vanes Žalić posljednji put je viđen u petak, 21. augusta na svom motoru poslije čega mu se gubi svaki trag.