(VIDEO) HUMANITARNA AKCIJA: Omčini roditelji, Muharem i Merima Nadarević, trebaju vašu pomoć

Omera Nadarevića - Omču mnogi od vas poznaju iz njegovih videa šaljivog i satiričnog karaktera.

Omer je iz Bihaća. U zadnje vrijeme svoju svakodnevicu provodi snimajući video uratke koje prati nekoliko stotina hiljada ljudi, kako našeg područja Krajine tako i širom BiH.

Omču ste imali prilike vidjeti i upoznati kroz reality "Parovi" kada ste po prvi put mogli čuti tužnu ali stvarnu životnu priču ovog Bišćanina.

Naime, njegovi roditelji Muharem i Merima Nadarević jako su lošeg zdravstvenog stanja. Muharem boluje od zatajenja bubrega zbog čega je neophodno da se podvrgne transplantaciji i daljem liječenju. S druge strane, Merima, boluje od teške bolesti, osteosarkoma, zbog čega se Omčinoj majci zbog ove vrste karcinoma otkidaju dijelovi ruke, kostiju.

Porodica nema financijskih sredstava za liječenje, pa su zbog toga sugrađani i Omčini prijatelji pokrenuli akciju pomoći. Već je održan jedan humanitarni koncert, jučer, u Velikoj Kladuši, gdje je prikupljen iznos od 1.369 KM, 100 $ i 10 €.

Zbog potrebne ogromne količine novca najavljeni su koncerti i u drugim gradovima USK-a o kojima ćemo vas na vrijeme informisati.

Zato vas ovim putem molimo da pomognete Omeru i njegovim roditelja u borbi za život, za zdravlje!

U prilogu pogledajte video:

Svoje novčane priloge možete lično predati Omeru Nadareviću ili Samiru Huskiću koji trenutno vodi akciju prikupljanja novca za pomoć Omčinim roditeljma. Također, uplatom na broj žiro računa koji se nalazi u fotografiji u prilogu:

[caption id="attachment_422125" align="aligncenter" width="720"]
Žiro račun za uplatu novčanih donacija[/caption]

(Cazin.NET)