(VIDEO) Imitacija Kolinde osvaja internet: Narode moj, koke moje Hrvatice i kokani Hrvati, došla sam ovdje jer sam ista kao i vi

Odjeven u plavi ogrtač i s perikom na glavi, Valeri imitira Kolindu glumeći njen izgovor i referirajući se na njene govore, a sve je popratio karakterističnim mahanjem rukama

Video su u manje od 24 sata podijelile preko četiri i pol tisuće ljudi, a sudeći po komentarima, ova ih je izvedba "susjede Kokolinde" nasmijala do suza.

"Narode moj, koke moje Hrvatice i kokani Hrvati, došla sam ovdje kod vas jer sam ista kao i vi...", započela je svoj govor "Kolinda", a spomenula je kako zna da je kokama teško jer je i ona odrasla iza Željezne zavjese, no i obećala da će se pobrinuti da i njihov kokošinjac bude isti kao kokošinjci u Švicarskoj.

"Sve sam sredila da odete van na obuku pa da se vratite u ovaj kokošinjac i da nesete osam jaja dnevno", uvjerava koke koje ga u čudu gledaju.

Prisjetila se i "teških dana kad su ih napale lisice i druge zvijeri", a onda i hrabrih susjeda koji su uzeli pušku kao što je i sama to htjela.

Zatim se osvrnula na razne "zle kljunove", ali i "susjeda Miroslava koji je tamburao po selu dok su njih napadale lisice".