(VIDEO) Kako se Sebija Izetbegović obratila ženama u Konjicu: Došla sam zbog vas mokra, lakiranih noktiju, u štiklama, ostavila kuću...

Home

(VIDEO) Kako se Sebija Izetbegović obratila ženama u Konjicu: Došla sam zbog vas mokra, lakiranih noktiju, u štiklama, ostavila kuću...


Face TV napravio je kratki pregled jučerašnjeg gostovanja direktorice Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, Sebije Izetbegović na javnoj tribini u Konjicu u organizaciji Asocijaciji žena SDA.

Na samom početku obraćanja Izetbegović je rekla da je "sva mokra", a to je obrazložila riječima da je vlaga, da je nalakirala nokte što nije odavno radila, obula štikle i podnijela žrtvu jer je ostavila kuću što je atipično kada je vikend.

Na novinarsko pitanje o mogućoj političkoj karijeri je kazala da je doktorica, profesor redovni na Medicinskom fakultetu.

Komentirala je i navode da će biti bošnjački član Predsjedništva BiH.

- Ja to uopće ne čujem, ja samo radim - kazala je dikrektorica KCUS-a.

Novinari su je pitali i o aferi "Škoda" kada je neovlašteno u Tuzlu došla i automobilu koje je u vlasništvu Predsjedništva BiH.

- Ne znam o kojoj aferi govorite. UKC Tuzla nije afera, to je prekrasna afirmativna posjeta Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu Tuzlanskom - kazala je Izetbegović ne skidajućiosmjeh sa lica.

Pogledajte video.

 

(Izvor: Avaz.ba)

Tagovi
Objavio: Ned, 07/05/2017 - 16:44

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top