(VIDEO) Kongresmenka u centru skandala: Procurile fotografije na kojima se ljubi sa pomoćnicom, a pozirala je i gola sa nacističkom tetovažom

Daily Mail, koji je prvi objavo sporne fotografije, navodi da su Katie, njen muž Keni Helslep od koga se razvodi i Morgan godinama bili u poligamnoj vezi

Američka demokratska kongresmenka Katie Hill našla se u centru političke oluje nakon što su procurile fotografije na kojima pozira gola sa tetovažom nacističkog Gvozdenog krsta i puši bong.

Katie je, takođe, fotografisana kako se ljubi sa mladom ženom koja je kasnije identifikovana kao njena pomoćnica Morgan Desdžardins.

Skandalozne fotografije prve otvoreno biseksualne kongresmenke iz Kalifornije objavljene su dan nakon što je protiv nje pokrenuta istraga zbog navoda da je imala seksualne odnose sa dvoje mladih zakonodavnih radnika, muškog i ženskog pola.

Daily Mail, koji je prvi objavo sporne fotografije, navodi da su Katie, njen muž Keni Helslep od koga se razvodi i Morgan godinama bili u poligamnoj vezi.

Meta podaci sa fotografija na kojima Katie puši bong otkrivaju da su nastale 2017. godine, prije nego što je marihuana legalizovana za rekreativnu upotrebu u Kaliforniji.

Jedna od fotografija na kojima je političarka gola pokazuje da na desnoj preponi ima tetovažu Gvozdenog krsta, najvišeg priznanja u nacističkoj Njemačkoj.