VISIT KRAJINA - Podržite promociju i pratite ljepote svih gradova Krajine na Facebooku i Instagramu

Visit Krajina je nova online platforma kreirana u saradnji sa portalom CAZIN.NET, čiji glavni cilj jeste promocija Bosanske Krajine i turističke ponude svih gradova i općina u Krajini putem društvenih mreža i digitalnih medija.

Pored značajnog ulaganja u promociju Krajine, Visit Krajina će u narednom periodu omogućiti saradnju sa vrhunskim turističkim agencijama koje na dnevnoj bazi dovode kako strane, tako i domaće turiste u Krajinu i predstaviti im kvalitetnije turističko iskustvo. Pored mjesta i radnji koje su trenutno dio turističke ponude, promovisati ćemo i neke trenutno manje popularne lokacije i mjesta, te na taj način jačati cjelokupan turizam u i razvoj u Krajini. Vjerujemo da svako naselje u ovoj regiji ima turistički potencijal i isti ćemo se truditi promovirati na najbolji mogući način. 

 

Pored toga, Visit Krajina će saradjivati sa lokalnim hotelima, apartmanima, ugostiteljskim objektima, vodičima, i sl. kako bi zajedničkim snagama jačali i lokalnu privredu i naravno, turistima davali razloge za preporuke i povratak u našu Krajinu.

Svaki dan ćemo objavljivati nove slike i priče. 

Zato, zapratite nas na društvenim mrežama Facebook 

 

i Instagram

 

i na taj način pomozite dolazak većeg broja turista u Cazin, Bihać, Bosansku Krupu, Sanski Most, Veliku Kladušu, Ključ, Bužim, Bosanski Petrovac, Prijedor i šeher Banja Luku.