Vjetar srušio drvo, tuča oštetila aute: 'Mogla je nekoga ubiti!'

.
Prema prognozi Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ), tijekom večeri nas čekaju jači pljuskovi u cijeloj zemlji, a takvo nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra

 

Nevrijeme popraćeno tučom zahvatilo je u poslijepodnevnim satima Karlovac i Dugu Resu. 

 

- Na putu smo iz Senja za Slavoniju, nevrijeme je počelo u Karlovcu. Pada led veličine lješnjaka, jako velik, sva vozila su stala sa strane, nitko nije mogao voziti. Stali su ili uz rub ceste ili ispod drveća ili podvožnjaka, dekama su pokrivali vozila... Bilo je strašno. Sve je puno vode na cesti - ispričao nam je jedan čitatelj. 

Toliko je tuklo da je moglo nekog ubiti, to je bio led veličine šake. Sve je razbijeno. Auti koji su bili vani udubljen im je krov, kod susjeda je led razbio prozore i crjepove... Ne pamtimo ovako nešto - ispričao nam je drugi čitatelj iz Karlovca. 

Jak vjetar je u Umagu srušio i stablo. 

 

- Svi smo uletjeli unutra u kafić, maknuli se s terase. Puno je štete u Umagu. Dok smo se vraćali kući, puno je bilo stabala na cesti koje smo morali zaobilaziti, vozilo se jako sporo, kanalizacija je izbila, osjeti se neugodan miris, vode je puno po cesti - ispričao nam je čitatelj. 

Prema prognozi Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ), tijekom večeri nas čekaju jači pljuskovi u cijeloj zemlji, a takvo nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra. 

Video pogledajte OVDJE.