Vučić: Imat ćemo mnogo muka i problema u budućnosti

.
Od onih od kojih sam to očekivao zbog odgovornosti koju su morali da pokažu, to nismo dobil, kazao je vučić

 

 Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić naveo je na Instagramu da je juče bio jedan od najtežih dana za Srbiju i da ćemo imati mnogo muka i problema u budućnosti.

- Jučer je bio jedan od najtežih dana za Srbiju i nikada nisam krio od ljudi kada se takvi stvari događaju. Imaćemo mnogo muka i problema sa kojima ćemo se suočiti u budućnosti i zato nam je potrebno jedinstvo - naveo je Vučić u videu na Instagramu.

- Od onih od kojih sam to očekivao zbog odgovornosti koju su morali da pokažu, to nismo dobili. Dobili smo njihovo ujedinjenje, bez obzira što su sve suprotno govorili samo nekoliko dana ranije, na temi na kojoj ne bi trebalo da ide bilo ko protiv nekoga. Nažalost, oni su i ovog puta izabrali da idu protiv Srbije. Njima i svim međunarodnim predstavnicima, a pre svega vama poštovani građani Srbije govoriću o svemu, o svim temama, o svim problemima sa kojima se suočavamo i izborima koji su pred nama u ponedeljak u poslepodnevnim satima. Srbiju ćemo sačuvati odbraniti. Živela Srbija" - rekao je Vučić, prenosi Tanjug.