Vučić ispratio fudbalere na utakmicu sa Portugalom, obećao im premiju od milion eura

.
Utakmica od ogromnog značaja za Srbiju na programu je u nedelju od 20.45, a trijumf naših susjeda vodi ih na Svjetsko prvenstvo u Katar

 

Fudbaleri Srbije otputovali su u Lisabon na megdan Portugalcima, a na aerodromu ih je ispratio predsjednik Aleksandar Vučić.

Utakmica od ogromnog značaja za Srbiju na programu je u nedelju od 20.45, a trijumf naših susjeda vodi ih na Svjetsko prvenstvo u Katar, dok će u slučaju poraza ili remija morati kroz baraž da traže šansu za odlazak na Mundijal.

O koliko bitnoj utakmici se radi govori podatak da je vlada Srbije izdvojila dodatnih milion eura premije za reprezentativce u slučaju pozitivnog rezultata, a sa aerodroma "Nikola Tesla" ispratio ih je Aleksandar Vučić. 

- I da ih pobijedite u Portugalu. Vidite, ja nemam strah od toga ako bude drugačiji rezultat, i onako će mene da napadaju. Vi lijepo tamo sretno otputujte, pobijedite ih tamo, obradujte narod. Došao sam da vam kažem koliko poštujemo vaš trud na terenu, izgaranje i u dogovoru s Vladom Srbije, izdvojit ćemo za vas, kao dodatnu premiju ukoliko ih pobijedite, milion eura da možete da podijelite - rekao je Vučić.

- Ja ne umijem da vam kažem da odete tamo i igrajte, ja vam kažem idite tamo i pobijedite. Mi ćemo da poštujemo kakav god rezultat da bude ukoliko se budete borili i da li sve od sebe. Mi znamo da ćete to da uradite - poručio je Vučić fudbalerima.

Video pogledajte OVDJE.

FOTO: INSTAGRAM