Zahiragić (SDA) izjavio da u njegovoj kući nikada nije stajala Titina već samo Alijina slika

Zahiragić
Haris Zahiragić, zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo i član Predsjedništva SDA gostovao je kod Senada Hadžifejzovića u Centralnom dnevniku sa gostom Irfanom Čengićem iz SDP-a.

 

Nakon burnog gostovanja, SDA-ov zastupnik dobio je veliki broj poruka podrške na Facebook-u zbog stavova koje je iznio kod Senada Hadžifejzovića.

Prva poruka podrške bila je od kolege Faruka Kapidžića.

“Nije više Bakir sam. Nije više ni Željko sam. Nije sam ni Džaferović. Nije ni Lendo. Nije Suljagić. Nisu više usamljeni svi oni koji se bore za ono za šta smo se već borili. A tu su i oni koji su se rodili kad smo se borili. Nisu pravi borci više sami. Ima nas stotine i stotine hiljada koji su glasali da se borimo i dalje. I borit ćemo se…

S poštovanjem, neumornom borcu Zahiragiću koji je to večeras i poručio u centralnom štabu centralnog dnevnika centralnog organizatora centralne medijske diskriminacije slobode misli.” – izjavio je Faruk Kapidžić.

Na Harisovom Facebook-u profilu može se vidjeti veliki broj poruka podrške na činjenicu da u njegovoj kući nikada nije stajala Titina slika, već samo slika Alije Izetbegovića.

Nermin Dogić: “Senadu ne bi dobro kada si rekao da ti je u kući uvijek stajala slika r Alije Izetbegovića, a ne Titova. Progutao je knedlu i ne bi mu dobro. Aferim”

Amela Klisura: “Nikad ne gledam ovu TV kucu jer mi je šljam , dno, dna
Veceras sam te gledala i BRAVO HARE
Ovaj neki voditelj je veceras izjavio nesto sto me je još više vezalo za ideju za koju se zalagao moj predsjednik Alija Izetbegovic .💚
Ipak nažalost moram da kazem da su mnogi koji su imali gdje otici posteđeni ovakvih izjava i ovakvih likova.

Nihad Karac: Objasni im Hare da se Bosnjaci ne smiju mnozit sa nulom .

Svaka čast ,velika podrška.Samo tako nastavi ,istina pobjeđuje.

Gledao, slušao. Nisi sam, uz takvog sam…

Ti si nas prejednik AkoBogda…

Ermin Ciric: Gledajuci tvoje izlaganje konacno sam bio ponosan sto ima jednog bosnjaka koji dostojno moze da brani nase interese. Pokazuju drugi zube pa trebamo i mi. Svaka cast!

Salih Mujic: Gledam zbog tebe sretno u zmijskom gnijezdu