ZAKAŽITE TEAM BUILDING ZA SVOJ TIM: Grand River ponudio jedinstveni koncept u svijetu

Tim
TEAM BUILDING RADIONICA KOMUNIKACIJSKE VJEŠTINE U KANJONU NERETVE

Team Building radionica agencije Grand River jedinstveni je koncept u svijetu koji team building okupljanju daje novu, nevjerovatnu dimenziju.

Grand River u saradnji sa komunikolozima smjestio je radionicu u prelijepi dio Bosne i Hercegovine, u kanjon Neretve, te omogućio kompanijama da uz nezaboravne doživljaje i adrenalin, imaju kvalitetan sadržaj koji će timovima poboljšati radnu motivaciju i unaprijediti komunikacijske vještine.

U prirodnom okruženju, članovi tima kroz interaktivne igre unapređuju komunikaciju i postižu:

-Manje konflikta i manje stresa

-Više otvorene komunikacije i zadovoljstva

-Učinkovitu saradnju i dostizanje ciljeva

-Više samopouzdanja

Radionica u prirodi znači da se s komunikacijskim vještinama ne šalimo. Pred timovima je stvarni izazov: primjeniti tehnike za bolju komunikaciju i otključati čamac. Na drugu stranu brze i duboke rijeke mogu preći samo jaki timovi koji uspješno komuniciraju.

“Iako tek od ove godine djelujemo pod novim imenom GRAND RIVER, naša agencija je osnovana još 1999. godine u Konjicu i zvala se STEĆAK KONJIC. Cilj je bio i ostao isti, promocija turizma u Bosni i Hercegovini, a posebno u dolini rijeke Neretve. Sa sigurnošću možemo reći da je Agencija Grand River/Stećak Konjic po svojoj usluzi i odnosu prema gostima, poznata i poštovana širom svijeta. Do sada je uloženo mnogo truda kako bi se napravila kvalitetna turistička ponuda, a posebno ističemo sigurnosne standarde samog raftinga koji se smatra avanturističkim sportom. U našoj ponudi pored raftinga, kao najatraktivnijeg segmenta, nudimo  i druge  usluge: smještaj u našim hostelima u Konjicu i Glavatičevu, vožnju biciklima u prirodi (biking), team building aktivnosti, izlete u netaknutu prirodu Hercegovine, kao i kombinaciju svih naših usluga po želji klijenta. – ” –kazao je Esad Korić iz Grand River.

Grad River aencija vodi računa o svim mogućim detaljima kako bi gosti uživali u ljepotama Neretve, koju mnogi smatraju posljednjom oazom u ovom dijelu Europe. Jedina je agencija koja se bavi raftingom na Neretvi, certificirana od strane Internacionalne Rafting Federacije IRF. Svi skiperi koji upravljaju njihovim čamcima prošli su obuku IRF-a i obučeni su po najnovijim metodama svjetske rafting federacije.

Grand River možete kontaktirati OVDJE.

 

Agencija za komunikacije EBBE COMMS