Žena rodila na benzinskoj pumpi. Snimka je postala viralna

.

 

VOZITE autocestom i uživate u putovanju, a već u idućoj minuti rađate u WC-u najbliže benzinske crpke. Zvuči kao scenarij filma, ali zapravo se doista dogodilo jednom paru iz Teksasa, koji se uputio kući iz posjeta obitelji u susjednoj državi. 

Kaitlyn Fullerton Mancera kaže da je mislila da ima lažne trudove. Osjetila je da mora obaviti nuždu pa je supruga zamolila da stane na benzinskoj postaji. Sergio Mancera nije ni sanjao da će to biti mjesto gdje će njegova trudna supruga roditi. 

"Osjećala sam pritisak, kao da moram na WC, i čim smo stali, puknuo mi je vodenjak. Otrčala sam u WC", ispričala je Kaitlyn za ABC13. 

Tata je snimio nevjerojatan trenutak izlaska svoje supruge iz WC-a s bebom u ruci te ga objavio na TikToku pa je cijela priča postala viralna. 

"Bio sam na parkiralištu, pričao sam na mobitel i odjednom mi je prišla jedna zaposlenica i rekla da je moja supruga upravo rodila. Zgrabio sam starijeg sina i otrčao vidjeti što se događa. Nisam mogao vjerovati svojim očima", prisjetio se Sergio.

Mama i beba su prevezeni u lokalnu bolnicu i dobro se oporavljaju, a Kaitlyn je o cijelom iskustvu progovorila i na Instagramu.

"Nikad u životu nisam bila ponosnija. Stajala sam sama u WC-u i porodila se. Najbolje stvari događaju se u neočekivanim trenucima."