fbpx Zenička policija traga za muškarcem koji se samozadovoljavao kod dječijeg igrališta

Zenička policija traga za muškarcem koji se samozadovoljavao kod dječijeg igrališta

Home

Zenička policija traga za muškarcem koji se samozadovoljavao kod dječijeg igrališta

Igrališta na Kamberovića polju (Foto: E. M./Klix.ba)
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona za petama su muškarcu koji se u proteklom periodu samozadovoljavao sakrivajući iza žbunja, drveća i drugih objekata u blizini dječijeg igrališta.

Zenička javnost je ostala zgrožena nakon što je jedna od majki, koja je svoje dijete dovela na dječije igrališta, primijetila muškarca koji stoji u neposrednoj blizini skriven iza drveta sa spuštenim hlačama.

Slučaj je prijavljen policiji koja već nekoliko dana traga za muškarcem. Policijske patrole svakodnevno su na Kamberovića polju u Zenici gdje patroliraju, a obavljeni su i razgovori s prolaznicima koji bi mogli imati određena saznanja.

Kako je za Klix.ba potvrdila Aldina Alić, pripadnici MUP-a ZDK proteklih dana su poduzeli sve aktivnosti na pronalasku muškarca i pitanje je vremena kada će biti uhapšen i sproveden u policijsku stanicu.

Ovo nije prvi ovakav slučaj koji je zabilježen u Zenici. Naime, prije nekoliko mjeseci jedan muškarac se samozadovoljavao i u blizini dječijeg vrtića, ali je nakon reakcija sugrađana pobjegao i nikada nije pronađen.

Zeničani su osudili ovaj čin te na društvenim mrežama s prezirom govore o ovom slučaju kojeg bi, kako kažu, najradije lično riješili.

Objavio: Sat, 10/11/2018 - 17:03
Back to top