Zoki Milanko - predsjednik pinokio kojeg u Hrvatskoj ismijavaju, pa se skriva u hercegovačkom kršu

.
Zamislite da ste predsjednik jedne države, a da vas susjedi nikada nisu pozvali u zvaničnu posjetu. Ne samo da vas nisu pozvali susjedi koje kinjite, nazivate smrdljivim i činite im podle diplomatske stvari kada god ste to u prilice, već vas nikada nije pozvala ni država s kojom pokušavate graditi identičan hegemonistički narativ spram BiH.

Zoran Milanović narednih će dana stići u Bosnu i Hercegovinu, ali na poziv Sveučilišta u Mostaru, kojeg kontroliše prijatelj njegovog neprijatelja Dragan Čović. Ipak, Čović i Milanović imaju jednu zajedničku nit, a ona se zove podjela Bosne i Hercegovine.

Osim sveučiliša, Milanović će posjetiti i neke hercegovačke gradiće i to će zaokružiti njegovu agresorsku, zloćudnu posjetu Bosni i Hercegovini. 

 

Ovaj lažni ljevičar s ružama desničara neće posjetiti ni dva posto Hrvata, što je možda gore po njega neće vidjeti Bosne. Daleko od Bosne on će se truditi ostati populista s Janšinim idejama. 

 

Istovremeno, Crkva bosanskohercegovačkih hrvata, franjevci i veliki broj drugih viđenih Hrvata u BiH ostat će nedostižni za Zokija MIlanovića. 

 

Treba li mu veći šamar od toga da je njegova prethodnica Kolinda Grabar Kitarović često dolazila u službenu posjetu BiH, a vrlo rijetko lutala hercegovačkim poljima pod patronatom sljedbenika UZP-a