Knjiga.ba: U mjesecu knjige predstavljamo vam naslove koji mogu promijeniti vaš život iz korijena

Oktobar je tradicionalno „mjesec knjige“, pa smo mi za ovaj put iz naše bogate ponude novih naslova odlučili da vam predstavimo knjige koje mogu promijeniti vaš život iz korijena.

Radi se o naslovima koji će vam pomoći da svoj život sagledate iz neke druge perspektive i da sami i bez ičije pomoći slijedeći savjete iz knjiga „pružite pomoć sami sebi“ u zavisnosti od problema sa kojim se susrećete. Knjige su nastale iz pera američkog pisca Dale Carnegie koga smatraju rodonačelnikom ove vrste literature, a objedinjene su u ediciji Psihologija uspjeha za XXI vijek

Kako unaprediti karijeru - Razmišljajte o samopouzdanju, ljubavi i uspehu

Vi želite da vam život bude ispunjeniji, želite osjećaj harmonije i odlučnosti, osjećaj da koristite svoje prirodne sposobnosti na najbolji način. Ova knjiga će vam pomoći u ostvarenju tih ciljeva.

Niko ne želi da osjeti da mu je nešto prodato, niti da mu je naređeno da nešto uradi. Više volimo da osjetimo da kupujemo po svojoj volji ili da se ponašamo u skladu sa sopstvenim idejama. Sviđa nam se kada nas konsultuju ako se radi o našim željama, prohtjevima i mislima.

Image

Kako komunikacijom do uspeha - Razmišljajte o samopouzdanju, ljubavi i uspehu

Druga knjiga iz biblioteke Psihologija uspjeha za XXI vijek autora Dalea Carnegia, pionira u onome što se danas naziva pokretom za razvoj ljudskih potencijala.

Postoje četiri načina i to samo četiri načina pomoću kojih imamo kontakt sa svijetom. Na osnovu ta četiri kontakta procjenjuju nas i klasifikuju: na osnovu onoga šta radimo, onoga kako izgledamo, onoga šta govorimo i načina kako to govorimo.

Image

Kako da prevaziđete brigu i stres

Peta knjiga iz biblioteke Psihologija uspjeha za XXI vijek autora Dalea Carnegia, pionira u onome što se danas naziva pokretom za razvoj ljudskih potencijala.

Današnji dan je jedini život koji imate. Izvucite maksimum iz njega.Zainteresujte se za nešto. Razbudite se. Pronađite hobi. Nek vas obuzmu vjetrovi entuzijazma. Živite današnji dan sa zadovoljstvom.

Potražite i ostale naslove iz ove edicije u najvećoj online knjižari na adresi Knjiga .ba

Image