Supruga milionera dala savjete ženama kako osvojiti bogataša: "Ponašajte se glupo"

.

Trošite mnogo više novca nego što je potrebno, ponašajte se kao da ste najljepše u prostoriji čak i ako vjerojatno niste i ponašajte se glupo

Linda Andrade, supruga je bogatog meksičkog poduzetnika Rikija Andradea (Rickyja Andradea) koju na Instagramu prati 169 miliona ljudi, a nedavno je objavila video u kojem je podijelila bizarne savjete ženama kako privući pažnju bogataša.

- Trošite mnogo više novca nego što je potrebno, ponašajte se kao da ste najljepše u prostoriji čak i ako vjerojatno niste i ponašajte se glupo. Mozak? Kome on treba? - poručila je influenserica.

 

- "Ja bih radije bila neovisna", "Tvoj sadržaj je smeće, ljudi ovo definitivno ne bi trebali gledati", "Volim tvoj smisao za humor", "Istina je sve što govori" - samo su neki od komentara ispod njezine objave.

 

Riki Andrade iako je samo 21 godinu kada je napustio svoj posao i posvetio se marketingu. Brzo je naučio nove vještine i do 23. godine zaradio je svoj prvi milion. Vlasnik je "Market Masters Academyja", gdje obučava ambiciozne poduzetnike kako bi im pomogao u napredovanju u karijeri. 

Posao ga je spojio s Lindom. Brzo su se zbližili i vjenčali. Linda je također poduzetničkog duha. Pokrenula je brend ženske mode i šminke "Luxe By Linda". Danas vodi lječilište u Kaliforniji, "Flip Your Look". Oboje na temelju svojih firmi zarađuju milione.