“Burek sa sirom” izazvao komentar gradonačelnice: Stvari se otimaju kontroli

utakmica

Provokacija crnogorskih navijača o "bureku sa sirom" izazvala je lavinu komentara na društvenim mrežama, a svoj komentar dali su gradonačelnici Sarajeva i Podgorice.

Skandiranjem “burek sa sirom”, Crnogorci su dirnuli u ono što “boli” sve Bosance i Hercegovine, a nedugo nakon toga krenule su šale na društvenim mrežama.

”Gradonačelnice Benjamina Karić, stvari se, očito, otimaju kontroli. Uvrede na nacionalnoj osnovi prijete da trajno naruše naše inače dobre odnose. Predlažem hitan sastanak prije nego ovo eskalira”, poručio je Vuković putem Twittera.

 

Nakon toga se oglasila i gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić.

‘‘Utakmica reprezentacije BiH i CG potvrda je iskrenog prijateljstva. Ponosna sam na jake veze Sarajeva i Podgorice i uvjerena da će one biti još čvršće i da ćemo još dugo na druženjima imati dilemu burek – sjecani ili faširani. Čekamo vas za degustaciju na Baščaršiji”, poručila je Karić, a onda se ponovo oglasio gradonačelnik Podgorice.

NJEN KOMENTAR POGLEDAJTE OVDJE!

”Dogovoreno. Imajući u vidu ozbiljnost trenutne situacije, a u želji da doprinesem normalizaciji prilično narušenih odnosa, predlažem da na meniju ne bude bureka sa sirom”, poručio je Vuković.

Podsjećamo, naš tim i navijači su u Podgorici dočekani u fer i sportskoj atmosferi, a navijači su se nadjačavali u pjesmama tokom čitavog susreta.

Na kraju su timovi podijelili bodove, a rezultat je na kraju susreta glasio 1:1.