Kćerka Zdravka Čolića se pohvalila da je dobra u kuhinji, on šaljivo poručio: Nisam baš siguran

v

Zdravko Čolić je u novom intervjuu, između ostalog, komentarisao svoju 22-godišnju kćerku Unu te nasmijao komentarom o njenom kulinarskom umijeću.


Una inače privlači pažnju korisnika društvenih mreža svojim modnim izdanjima, a nedavno je objavila fotografiju pite koju je spremala.


 

Image

"Koliko vam i da li vam možda smeta što se piše dosta o vašoj djeci? Una je jako zanimljiva medijima?", upitao je novinar TV Pink Čolića.

"Ja im ne mogu ništa. Oni stavljaju tu raznorazne slike", odgovorio je. Novinar je zatim konstatovao da se Una pohvalila da je sjajna u kuhinji.

"Vidio sam to. Nisam baš siguran, ali dobro. U svakom slučaju, da pomogne, to može", rekao je Čolić uz osmijeh.

Pjevač je nedavno za televiziju E govorio o svojim najbližim. Spomenuo je i svoju suprugu Aleksandru koja se rijetko pojavljuje u javnosti.

"Ponosan sam na svoju malu porodicu, šmizle, dvije devojčice, sada već djevojke. Žena se brine više. Kada bi bilo do mene, sve bih dopustio. Ona mene kritikuje, ali to je tako. S druge strane, ne mogu biti previše strog, to je nekako teško. U momentima mogu malo da se uozbiljim. Uglavnom sam popustljiv", rekao je.