3 prijedloga za kućni trening za koji vam ne treba nikakva oprema

trening

Tijekom ankete na Instagramu predložili ste nam i da za vas izdvojimo prijedloge kako trenirati doma te ostati u formi sada kada ne možemo posjetiti teretanu ili fitness centar.

Na YouTubeu smo zato za vas pronašli sjajne video tutorijale uz koje ćete se uspješno rastegnuti, razgibati i ostati u formi.

Prateći ove video uratke ne trebate posjedovati posebne dodatke ili opremu za vježbanje i sve što vam je potrebno je ravna i meka podloga, preferirano spužva za vježbanje.


Također, imajte na umu da se prije i nakon svakog vježbanja trebate dobro istegnuti kako ne biste dobili upalu mišića i kako se ne biste ozljedili i previše iscrpili. Također, preskočite naporne treninge pogotovo ako inače ne vježbate ili ste napravili dužu pauzu od zadnjeg puta kad ste vježbali.

Opskrbite se bocom vode te nemojte jesti tešku hranu (previše začinjenu hranu, hranu sa puno vlakana, rafinirani šećer...) prije vježbanja. Svakako se pobrinite da vaša hrana nakon vježbanja bude bogata proteinima i zdravim mastima. Možete birati jela kao što su grčki jogurt u društvu granole i zobenih pahuljica, a možete uzeti u obzir i šumsko voće, orašaste plodove, rižine kekse i maslac od kikirikija. Ili pripremite ukusnu salatu s tunom  i piletinom.

Za video uratke uz koje možete vježbati i #OstatiKući, prelistajte dalje.

20-MINUTNI TRENING ZA CIJELO TIJELO

INTEZIVNI 10-MINUTNI TRENING


30-MINUTNI TRENING SNAGE

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Izvor: