fbpx Angelina Jolie pozirala gola za naslovnicu magazina, ali i otkrila zašto ne može živjeti gdje bi voljela

Angelina Jolie pozirala gola za naslovnicu magazina, ali i otkrila zašto ne može živjeti gdje bi voljela

Home

Angelina Jolie pozirala gola za naslovnicu magazina, ali i otkrila zašto ne može živjeti gdje bi voljela

Brad ne dopušta Angelini da ostvari jednu od najvećih želja prije nego im djeca navrše 18 godina?

Slavna glumica, koja nosi titulu jedne od najljepših žena svijeta, 44-godišnja Angelina Jolie pozirala je gola za decembarsku naslovnicu magazina Harper's Bazaar i dala intervju u kojem je otkrila neke nepoznate detalje iz svoga života.

Angelina, koju trenutno gledamo u kinima kao "Zluradu" u istoimenom filmskom hitu, otkrila je između ostalog da u srednjoj školi uopće nije bila popularna, da nosi emocionalne ožiljke, da voli svoj nemirni duh i da bi voljela živjeti negdje preko oceana s djecom, ali da joj bivši suprug Brad Pitt to ne dopušta jer želi da djeca odrastaju u Los Angelesu.

Naime, kada su je pitali bi voljela živjeti negdje drugdje osim u SAD-u, odgovorila je vrlo brzo, bez razmišljanja.

"Voljela bih živjeti u inostranstvu i živjet ću, čim sva djeca navrše 18 godina. Trenutno mi je baza ovdje, a to je njihov otac odabrao", izjavila je Angelina.

Ona i Brad razveli su se 2016. godine, još uvijek nisu finalizirali sva finansijska pitanja, ali po zakonu su službeno samci. Angelina je u braku rodila troje djece, kćeri Shiloh i Vivienne te sina Knoxa, a zajedno su odgojali i troje posvojene djece, sinove Maddoxa i Paxa i kći Zaharu.

Angelina je u iskrenom intervjuu progovorila i o operacijama kojima se morala podvrgnuti zbog ozbiljnih medicinskih problema, točnije dvostrukoj mastektomiji i uklanjanju jajnika.

"Moje je tijelo prošlo kroz puno toga u posljednjih deset godina, naročito tokom prošle četiri godine, i mogu pokazati one vidljive, ali i nevidljive ožiljke", izjavila je.

Oni nevidljivi očito se tiču razvoda od Brada i svega kroz što je morala prolaziti u tom teškom i bolnom razdoblju.

"S onim vidljivima lakše se boriti. Život ima puno prekretnica, ponekad budemo povrijeđeni, doživimo ljubav kroz bol i ne možemo biti slobodni i otvoreni koliko naš duh želi", priznala je.

Razvod od Brada teško je pao i djeci, ne samo njoj.

"Prošli su kroz puno toga i naučila sam puno iz njihove snage. Kao roditelji potičemo našu djecu da prihvate sve što jesu i da je ono što imaju u svojim srcima ispravno, no onda se dogodi da nas pogledaju i žele to isto za nas", objasnila je Angelina, kojoj je nakon mučnog razvoda pripalo skrbništvo nad šestero djece.

Topic
Objavio: Pet, 08/11/2019 - 20:09
Back to top