Baka odbija čuvati unuke ako joj njezina kći ne plati, mišljenja ljudi su podijeljena

.
Bake i djedovi često znaju pripaziti unuke kada roditelji rade ili imaju neke druge obaveze. Međutim, ponekad nisu oduševljeni time. Jedna od njih je i baka koja je svojoj kćeri rekla kako joj ne pada na pamet paziti unuke ako joj to ne plati. Kako se požalila na Redditu, mama je samohrana i nema nikoga drugoga tko bi joj pričuvao djecu kad ona ima neodgodivih obaveza. Osim toga, financijski si ne može priuštiti da joj plati.

 

''Uvijek sam se dosad oslanjala na svoju majku kada mi je trebalo pričuvati djecu u zadnji čas. No sada za čuvanje svoje unučadi traži financijsku naknadu, nešto što si ja kao samohrana majka trenutno ne mogu priuštiti. Ponekad joj znam platiti, ali svaki put ne mogu. Ona je rekla da nije dadilja i da joj ne pada na pamet više mi uskakati'', napisala je u objavi koja je vrlo brzo postala viralna te je podijelila mišljenja ljudi.

I dok jedni misle da je baka u pravu, drugi smatraju kako joj je majka i da bi joj ipak trebala pomoći, naročito jer mama očigledno nema novca da joj plati čuvanje baš svaki put.

''Potpuno mi je jasno kroz što prolaziš jer sam i sama samohrana majka te mi moji roditelji često pomognu kada imam obaveza koje ne mogu odgoditi, a dijete sa sobom voditi ne mogu. Žao mi je što prolaziš kroz ovo, pogotovo jer bi ti upravo mama trebala biti najveća podrška, a ne dodatno ti otežavati ionako tešku situaciju'', jedan je od komentara podrške ovoj mami koja je željela ostati anonimna.