Blizanke rekle Jeleni da je lutkica: Ona im poručila da pojma nemaju

U prvom krugu "Zvezda Granda" predstavile su se sestre Valentina i Violeta (39) iz Kragujevca.

Izgledate kao dvije lavice u cirkusu, odmah ih je pozdravila Jelena. Ana im je skrenula pažnju da pogrešno pjevaju i da djevojka koja je pjevala prvi glas trebala da pjeva drugi i obrnuto.

-Vas dvije kao da ste došle iz nekog paralelnog univerzuma. Kao da niste sa ove planete, kao da ne pripadate ovdje, rekla je Jelena. Marija je pitala kako su mogle i prije nekoliko godina kad su se takmičile da imaju 39 godina kao i sad, a Popović je rekao da je tada bila greška. Jelena ih je pitala da li mogu da otpjevaju nešto modernije i iz ovog vijeka, a kad su njih dvije predložile “ljubav ili ludilo” njoj se to baš i nije dopalo. Onda su objasnile da one vole izvorne i turbo folk pjesme.

Ovo vam je šansa koju treba da iskoristite i koju vam ja sve vrijeme dajem, ali vas dvije nećete, rekla je JK.

-Ma, otpjevajte mi bilo šta moderno u 15 sekundi u dvoglasu, razvikala se diva.

-Nemoj da se dereš, možeš lijepo da kažeš, poručila je jedna od sestara. Jelena je bila u čudu i primijetila je da je terca sve vrijeme u falšu.

-Jeca će da nas uzme. Vidi kako je slatka kao lutkica, rekla je Valentina.

 

-Slušaj lutkice, ja vas dvije ne bih uzela taman da ste jedini kadidati. Vas dvije pojma nemate. Pogotovo ti lutkice koja nisi ubola nijedan ton i sve vrijeme si bila u falšu, rekla je Jelena. Ni Slađa nije htjela da ih uzme, a diva im je poslala poljubac i poručila im “Ćao”.

Izvor: