Čaj sa lovorovim listom pomaže kod mršanja: Napitak s kojim postižete rezultate već za sedam dana

.
Recept za mršanje od samo tri sastojka izazvao je globalno ludilo, naročito zato što je sve više onih koji su ga probali i imaju samo riječi hvale za ovu sjajnu kombinaciju. Osnovni sastojak ovog recepta je zeleni čaj, a njegovom redovnom upotrebom možete izgubiti čak 8 cm u struku.

 

Ukoliko želite da ubrzate svoj metabolizam, predlažemo vam da probate sljedeći recept:

Sastojci:

zeleni čaj

cimet

lovorov list

Priprema:

Prokuhajte 800 ml vode, sklonite sa vatre, pa dodajte 1 štapić cimeta, 3 lovorova lista i ravnu supenu kašiku zelenog čaja. Poklopite i ostavite 15 minuta da odstoji, a zatim procijedite.

Primjena:

Kada je u pitanju metabolizam, važno je znati da je najbolje vrijeme za njegovo ubrzanje rano jutro, odmah nakon buđenja. Dakle, popijte prvu šolju ovog čaja na prazan stomak. Drugu šolju možete popiti odmah poslije doručka, a treću uveče, neposredno prije spavanja.

Uz tri šolje ovog čaja dnevno značajno ćete smršati, naročito na kritičnim tačkama tijela, poput stomaka, butina i zadnjice, a prvi rezultati vidljivi su već poslije 7 dana. Oni koji su probali ovaj čaj kažu da se nakon prve sedmice gubi u prosjeku 8 centimetra u struku!

Sva tri sastojka ovog napitka odlično sagorijevaju masti i ubrzavaju metabolizam, a podrazumijeva se da svaki pokušaj ubrzanja metabolizma i gubljenja težine treba da bude propraćen izbalansiranom ishranom i umjerenom fizičkom aktivnošću.

Izvor: