Četiri znaka koja jasno pokazuju da žena vara

č
Prevara je razlog broj jedan za razvod, a studije pokazuju da i muškarci i žene navode dosadu, traženje uzbuđenja i osvetu kao neke od razloga za vara

Prevara je razlog broj jedan za razvod, a studije pokazuju da i muškarci i žene navode dosadu, traženje uzbuđenja i osvetu kao neke od razloga za varanje. Ali kod žena razlog broj jedan za prevaru zapravo nije seks, već osjećaj emocionalne uskraćenosti.

Željene i cijenjene 

Žene su često nevjerne jer se osjećaju usamljeno ili im smeta što ih partner doživljava zdravo za gotovo. Žele da se ponovo osjete željeno i cijenjeno. A mnoge žene čak kažu da varaju kako bi spasile svoju vezu.

Za sve one koji sumnjaju da ih partnerica vara, tu su neki od znakova na koje treba obratiti pažnju. Ali ne treba zaboraviti da samo zato što sumnjate na nevjeru, ne znači da je to istina. Za bilo koju od ovih promjena može postojati nedužno objašnjenje.

Privržena ili taktilna (ili više nego inače).

Promjene u njenoj uobičajenoj rutini: Ako počne da se stalno vraća s posla kasno ili odlazi često na poslovne sastanke.

Postaje jako tajnovita u vezi sa svojim navikama na telefonu i internetu: možda promijeni lozinke, sakrije telefon ili počne da prima pozive u drugoj sobi.

Počinje da stavlja više šminke ili parfema bez vidljivog razloga ili se oblači seksi kada ide napolje sa svojim prijateljicama, a tako nije bilo ranije.

Ljubomora boli i otežava razumno djelovanje. Iako bi partner mogao da reagira u afektu, to neće pomoći ni njemu ni vezi. Samo će otjerati ženu. Zato treba duboko udahnuti i umjesto toga razgovarati s njom.

Iskren razgovor

Treba je zamoliti da bude iskrena. Ako ona prizna da je prevarila partnera i oboje žele da pređu preko toga i da ojačaju svoju vezu, treba da odluče da zajedno rade na ponovnoj izgradnji povjerenja.