Danas nas očekuje najmoćniji dan u numerologiji u posljednjih 100 godina

Današnji dan - 11. novembar je vrlo važan, bar sa numerološke tačke gledišta.

S obzirom da je ovo 11. dan 11. mjeseca, a mi smo u godini broja 11, onda vam je jasno da je riječ o veoma moćnom energetskom trenutku. 

Naime, riječ je o najmoćnijem danu u više od 100 posljednjih godina, pa je ovo pravi momenat da postavite nove ciljeve ili dobro razmislite i analizirate o onome kroz šta ste prošli i dođete do ispravnih spoznaja. Takođe, nemojte se iznenaditi ni ako do vas dođu prosvjetljujuća saznanja i informacije, ali i ako vam se otvore novi putevi i dospijete u nove okolnosti.

Ako ste u prilici, baš danas bi trebalo da se okrenete novim počecima i da okrenete glavu od svega što vam je u životu smetalo.

Četiri jedinice u nizu koje danas imamo - 11/11 - posjeduju poseban duhovan značaj, jer znače duhovno buđenje i najavljuju dobre promjene. Zanimljivo je da ako često viđate niz 111, to znači da vam život poručuje da budete spremni za nove stvari i situacije. 

I Svemir koristi brojeve kako bi se povezao sa vama i dao vam određene znake, pa se tako 1111 koristi kako bi vam pomogao da izaberete pravi smjer u životu.

Ako osjećate da vam je život usporen, ako ste depresivni i umorni zbog situacija koje se vrte u krug i neprestano ponavljaju, ovaj dan će vam prijati i donijeti novu nadu, novu energiju - dašak svježeg zraka. Ipak, i vi morate da budete spremni da povjerujete u moć ovog dana, te da otvorite um i srce za nove početke, piše Blic.rs.