Dizačicu utega potjerali iz teretane jer je pokazala "previše kože"

.
GABI Goddard tvrdi da je morala napustiti teretanu nakon što su je upozorili da je njen odabir odjeće "neprikladan". Ova 27-godišnjakinja na Instagramu je napisala da joj je prišao jedan zaposlenik teretane jer se profesorica požalila da nije primjereno odjevena.

 

"Danas su me zamolili da napustim teretanu jer se nastavnica koja je nadzirala razred tinejdžera požalila na moj outfit. Vruć je dan, klima ne radi, ali nju očito muči što će tinejdžeri vidjeti previše kože", tvrdi Goddard koja je objavila fotografiju sporne odjeće. Vježbala je u sportskom topu i kratkim hlačicama.

Gabi dodaje da je odjeću odabrala kako bi izvukla maksimum iz treninga. 

 

"Dižem utege i koristim puno kretnji što znači da mi je rastezljiva odjeća koja mi pristaje nužna. Danas sam nosila najpraktičniju stvar, hlačice za vježbanje. Ipak, zamoljena sam da se prevučem. Užasnuta sam jer mi se kao odrasloj neovisnoj ženi netko miješa u izbor odjeće. Štoviše, u vašoj školi se njeguju vrijednosti koje su vidljivo štetne", upozorila je Goddard.

Mnogi su joj pružili podršku, a primila je i odgovor ravnatelja škole koji kaže da je "situacija problem između nje i menadžmenta teretane".

Izvor: