Dječak je prvi put probao maline, njegova reakcija na voće će vas nasmijati

.
MAMA Lana Zimet na TikToku je podijelila smiješan video svog sina kojeg je snimila dok je prvi put probao maline. Lana inače na svom profilu objavljuje isječke iz svog života, a počela je objavljivati i videozapise na kojima dječak prvi put kuša određene namirnice.

 

Ovoga puta bile su to maline, koje je dječak odmah uzeo ne bi li ih probao, ali nakon prvog kušanja više nije bio toliko entuzijastičan. Vjerojatno ga je šokirala kiselost malina, a Lana je uspjela snimiti njegov urnebesan izraz lica. Videozapis je od objave skupio tisuće pregleda, a mnoge je nasmijala dječakova reakcija. 

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

U komentarima su se javili ljudi kojima je cijela situacija bila vrlo simpatična.

"Maleni, u potpunosti te razumijem, ni ja ne volim maline", "Njegove grimase su nešto najbolje ikada!", "Mi smo našoj kćeri nedavno dali borovnice i isto je prošlo", "Baš me je nasmijao", "Bebe su tako slatke dok isprobavaju novu hranu", neki su od komentara ispod videozapisa. 

Osim ovog, Lana je objavila i videozapis koji prikazuje reakciju dječaka kada je prvi put probao jesti slatki krumpir. Ako je suditi po njegovim grimasama, nije bio siguran sviđa li mu se to što jede ili ne. 

Screenshot: TikTok