Dječak povratio u trgovini, majku razbjesnilo što su tražili da sama počisti nered

.
Mama iz Australije požalila se na djelatnike trgovine koji su od nje tražili da počisti nered koji je napravio njezin sin. Naime, kako je anonimna žena napisala u jednoj zatvorenoj Facebook grupi, bila je s dvogodišnjim djetetom na blagajni kada mu je iznenada pozlilo. Dječak je povratio po sebi i po podu blizu izlaza.

 

"Bila sam u trgovini s dvoje djece. Kad smo bili na blagajni, dvogodišnjak je povratio. Zbunila sam se, pobrinula se za sina, a onda se svima ispričala. Radnica mi je tada rekla da je sve u redu, ali da moram počisti nered. Nisam se htjela svađati pa sam to i napravila, a djeca su čitavo vrijeme bila nemirna i pokušavala istrčati iz trgovine", opisala je situaciju.

Cijeli slučaj komentirali su mnogi. Jedna žena je rekla da i sama radi u maloprodaji više od 20 godina i da nikada nije vidjela da trgovci zahtijevaju od kupaca da počiste nered u takvim situacijama.

"Trebali su ti pomoći na neki način. Bila si sama s dvoje male djece. Ako si već morala čistiti, onda se netko mogao ponuditi da za to vrijeme pripazi na djecu", dodala je.

Ali puno je više onih koji smatraju da su roditelji odgovorni za svoju djecu, što vrijedi i u ovakvim situacijama, prenosi Daily Mail.

"Bilo bi lijepo da se osoblje ponudilo pomoći ti, ali oni to nisu dužni napraviti i čišćenje tjelesnih izlučevina djece je isključivo odgovornost roditelja", "Da je moje dijete u pitanju, sama bio očistila, ne bi mi to nitko morao reći", "Ne znam kako vam je palo na pamet da bi netko trebao raditi vaš posao umjesto vas", njihova su mišljenja.