Dragan Stojković Bosanac se zaželio Bosne, evo gdje će odmah otići nakon izloacije

bosanac

Dragan Stojković Bosanac, muzičar, kompozitor i harmonikaš, dane izolacije provodi sa svojom porodicom.

 

Dobro smo, ne barkamo u vatru, čuvamo se i preporučio bih svima to, jer ozbiljna je stvar i situacija. Uvijek može biti gore, a najgore je kada dođe temperatura i kada se doktori namršte i kažu: „Pa gdje ste ranije“ – kaže Stojković.

Muzičar kaže da bi bilo najbolje da ovaj virus ubode kao osa.

  • Da ovaj virus može da ubode kao osa da zaboli, onda bi ljudi bili u kući. Pošto u svijetu nema tako precizan tester koji može i zdravom da pokaže da je nosilac virusa, dosta bi drugačije bilo. Kako nema toga, treba da sjedimo i da šutimo – rekao je Stojković.

U slučaju onog najgoreg, da sam on dobije virus, kaže da već ima plan.

  • Ako bi se desilo to meni, ja bi rekao da vode moju porodicu, ja neću iz kuće. Vodite njih u kolektivni, ja ne idem – našalio sa Stojković.

Što se budemo bolje i pristojnije ponašali i slušali nadležne to će sve prije proći poručuje Stojković.

  • Nije mi teško. Uzmem harmoniku odsviram malo svjetske muzike pa malo sevdaha, pa malo Vranja, Šumadije i malo Makedonije. Dobro mi je došlo, nikad bolje nisam svirao, ništa mi nije drugo ni preostalo nego komponuj i vježbaj – kaže kompozitor kroz smijeh.

Stojković je već isplanirao i šta će prvo da uradi kada prođe pandemija koronavirusa. Prvo će da nosi zaštitnu masku i rukavice barem još dvije sedmice, a zatim pravac BiH.

  • Prvu stvar koju ću da uradim jeste da sjednem u automobil i odo u Konjic, odma na Neretvu i štap i u vodu, a koronavirus ako smije nek uđe u ledenu vodu – kazao je Stojković.
Izvor: