Druga sezona serije Paramparčad: Šokantan početak!

Jedna od najkvalitetnijih turskih serija posljednjih godina “Paramparčad“, od večeras je ponovno u programu OBN. Premijerne epizode druge sezone emitirat će se radnim danom od 20:55h, a već na samom početku gledatelje očekuje šok!  

Kraj prve sezone donio je seriji Paraparčad u BiH najveće rejtinge, te s pravom se puno očekuje od nove sezone ove serije. U produkciji serije radi čak 130 osoba. Tijekom druge sezone pojavljuje se 30 glumaca u stalnim ulogama i 10 do 20 sporednih glumaca, a tome se može pribrojiti i brojka od 350 statista i čak 30 različitih lokacija u svakoj epizodi. Posebno je izrađeno 10 novih setova, a snimalo se i u brojnim parkovima, restoranima, trgovinama, bolnicama pa čak i u pravome zatvoru.

Nakon šokantne eksplozije na kraju 1. sezone životi svih aktera se mijenjaju iz temelja. Pojavljuje se novi neprijatelj koji će Džihanu zakomplicirati život. Veću ulogu su dobili mlađi glumci koji su izrasli u prave ljepotice i ljepotane. Međutim, njihov karakteri su pomalo izmijenjeni i ništa nije crno bijelo kako se ranije činilo. Svi u glavi imaju neku osvetu koju žele sprovesti.

Ne propustite premijerne nove epizode na OBN-u već od ponedjeljka 10. rujna/septembra.

Izvor: