Evo kako danas izgledaju bliznakinje koje su očarale svijet: Već su postale milionerke

r
Jedna od njih rođena je sa heterohromijom, stanjem koje podrazumijeva različitu boju očiju - jedno oko joj je plavo, a drugo tamnosmeđe

Amerikanka Stefani Bojd 6. juna 2011. na svijet je donijela bliznakinje - Megan i Morgan, a odmah po rođenju bilo je jasno da se djevojčice izdvajaju.

 

Imale su upadljivo plave oči koje su u kontrastu s njihovom crnom kosom i tamnom bojom kože, što im je dalo vrlo upečatljiv izgled. Da sve bude još neobičnije, jedna od njih rođena je sa heterohromijom, stanjem koje podrazumijeva različitu boju očiju - jedno oko joj je plavo, a drugo tamnosmeđe.

Stefani je fotografije svojih kćerkica prvi put podijelila na Instagramu 2015., a bliznakinje su momentalno postale internet-senzacija! Ona im je dala nadimak "Trueblue twins" koji se zadržao do danas i po kome su prepoznatljive, zapravo postao je svojevrstan brend, piše Žena.rs.

Lijepe sestre su ubrzo postale veoma popularne širom Amerike, pa i svijeta, i još u ranom djetinjstvu otpočeli su njihova modeling karijera i građenje imidža na društvenim mrežama. Ubrzo su proglašene najljepšim bliznakinjama na svijetu, rame uz rame sa Klements bliznakinjama, koje su im još poznatije od njih.

Djevojčice su boju očiju naslijedile od majke, koja je iz sopstvenog iskustva dobro znala kako da odjećom istakne njihovu najveću prednost. Kontinuirano je dijelila fotografije svojih kćerkica, kako one profesionalne, tako i one spontane iz privatnog života, pa danas Megan i Morgan imaju gotovo milion pratilaca.

One će u junu ove godine napuniti 13 godina i već su izrasle u lijepe tinejdžerice koje i dalje plijene pažnju neobičnim izgledom. Popularne su na svim socijalnim platformama, a akcent su, pored Instagrama, stavile i na TikTok. O tome koliko su sestre popularne možda najbolje svjedoči činjenica da su inkasirale oko 5 miliona dolara.

Kao u slučaju većine dječijih zvijezda, i roditelji ovih malih ljepotica dobijaju kritike da "eksploatišu svoju djecu". S druge strane, Stefani i Lovel, njihovi majka i otac, tvrde da djevojčice uživaju u djetinjstvu i slavi i da žive i igraju se kao i sva druga djeca.