NEKRETNINA NEROĐENOM DJETETU: Aleksandra i Filip ništa ne prepuštaju slučaju

Iako je ona tek u petom mjesecu trudnoće, oni su već riješili da obezbijede budućnost svog djeteta što se tiče stambenog pitanja.

Oni su kupili stan u nekom od elitnih dijelova Beograda, a evo šta o tome za kaže izvor blizak ovom bračnom paru:

-Aleksandra se širi onoliko koliko ima i može. Upravo zbog tog svog stava ne voli da prihvata ničiju pomoć. Ponosna je i želi sama sve da rješava. Pošto je sada na trudničkom odsustvu, iza kojeg slijedi i porodiljsko, posvetila se porodici. Posljednjih dana raspitivala se o prodaji stanova u elitnim dijelovima grada, gdje planira da pazari nekretninu koju će prepisati na sina Aleksandra. Filip se složio s tom idejom. Oboje su sretni što dolazi dijete, a pošto im sada dobro ide, žele na vrijeme da ga obezbijede,kaže izvor.

Aleksandra i Filip se trenutno bave planiranjem uređivanja i enterijera stana na Voždovcu, kako bi spremni dočekali svog mališana:

-U novembru će početi s radovima. Zamišljeno je da sobu urede sa svim elementima i igračkama za Aleksandra, a pjevačica će biti zadužena za sve, pošto želi da enterijer za bebu uredi po svom ukusu , završava izvor.

 

Izvor: