FOTO+VIDEO Ima 44 godine i očekuje svoje 22. dijete, a već ima i troje unučadi

porodica
Ljudi na Instagramu ne mogu da joj se načude i nadive! Sue Radford (44) je britanska mama koja ima najviše djece – u ovom trenutku očekuje 22. prinovu.

Sue na Instagramu dijeli brojne prizore svog porodičnog života i trudnoće, a nedavno je okačila snimak na kome se vidi da joj se stomak pomjera. Sue je inače u 29. sedmice trudnoće i iskoristila je priliku da najavi da čeka djevojčicu, piše Daily Mail.

Inače, Sue do 28. sedmice nije bila vidljivo trudna, i tek tada stomak joj je naglo narastao, na njeno, ali i iznenađenje njenih pratilaca.

Sa suprugom ima 21 dijete, i to sljedećim redom: Cris (30), Sofi (25), Chloe (23), Jack (22), Daniel (20), Luke (18), Mili (17), Katy (16), James (15), Elly (14), Amy (13), Josh (12), Max (11), Tilly (9), Oscar (7), Casper (6), Hallie (3), Phoebe (2), Archie (18 mjeseci) i Bonny (mjesec dana). Pored toga, imaju i troje unučadi, od kćerke Sofi.

Kuriozitet je i da su odbili svaku pomoć države, i da žive isključivo od svog porodičnog posla, odnosno pekare u kojoj uglavnom radi Noel.

Fotografija porodice od prije tri godine:

porodica
trudna
Izvor: