Glumica priznala: Redovito sam se seksala s bračnim parom i sve sam priznala obitelji

glumica
Glumica Emily Atack, najpoznatija po ulozi Charlotte u seriji The Inbetweeners, u novoj je epizodi svog talk showa gledateljima otkrila da je bila u vezi s bračnim parom i da se redovito seksala s njima.

 

"Upoznala sam tipa u pubu. Flertali smo i onda mi je u jednom trenu rekao da je oženjen, ali da to nije problem jer ima otvorenu vezu sa suprugom te da me i ona želi upoznati. Većini žena u tom trenu upalio bi se alarm, ali ja sam kao bik. Alarmi me uzbuđuju", rekla je.

Objasnila je da se redovito viđala s njima, a svojoj obitelji je sve priznala. Oni nisu bili presretni zbog njenog načina života, pogotovo otac, od kojega je majka većinu informacija pokušala sakriti.

Emily je otkrila i da je vezu odlučila prekinuti nakon što su joj partneri počeli slati poruke u kojima su joj izjavljivali ljubav.

"Bračni par imao je nekih problema. Postalo mi je to sve prenaporno nakon nekog vremena jer bi mi jedno pa drugo slali poruke kako se žele vidjeti sa mnom. Shvatila sam da njih dvoje uopće ne komuniciraju. Uplela sam se u zeznuti ljubavni trokut", rekla je.

"Posjela sam ih i rekla im: Morate riješiti svoje probleme, a seks sa mnom vam u tome neće pomoći. Vi morate pričati", zaključila je.

Izvor: