Godinama joj prebacivao zbog silikona, a onda uslijedio šok: Bosanac kćerki za 31. rođendan poklanja novu estetsku operaciju!

Kompozitor i član žirija muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” spremio je neobičan poklon kćerki Aleksandri za 31. rođendan! Naime, Bosanac će Džidžu častiti estetskom operacijom usana. 

Dragan Stojković Bosanac, koji je protivnik silikona, presretan je što će se njegova kćerka ovih dana otarasiti ogromnih silikona iz usana, pa će na svoj rođendan, 28. oktobra, biti ona stara, prenosi Kurir.

- Bosanac je godinama Džidži prebacivao zbog silikonskih usana, ali poslije posljednje operacije vidio je da je vrag odnio šalu. Objasnio joj je da je lijepa i sa normalnim usnama, da joj toliki silikoni uopšte nisu potrebni i da će učiniti sve da ih smanji. Rekao joj je da je spreman da joj nađe najboljeg plastičnog hirurga koji će joj to izvaditi i da ne brine za cijenu, jer će to biti njegov poklon za rođendan. Džidža je malo razmislila i pristala da izvadi silikone, jer je nervira što ne može da se normalno smije kao ranije. “Tata, pa meni se zubi više uopšte ne vide”, kroz smijeh mu je rekla, a onda su se dogovorili da ode kod hirurga i zakaže operaciju - otkriva izvor blizak porodici Stojković i dodaje da je operacija već zakazana, i to za 24. oktobar na jednoj privatnoj klinici u Beogradu:

- Džidži ovaj datum odgovara, jer će do rođendana stići da se oporavi. I ona je veoma uzbuđena zbog ovog zahvata, jer joj veoma fali stari osmijeh - završava izvor.

- Istina je. Uskoro vadim 50 posto silikona iz usana. Meni je oblik kao oblik generalno lijepo urađen, ali je prepunjen materijalom. Ja sam se navukla. To je ono kao kad ideš u solarijum i svaki put si sebi bijel, tako sam i ja mislila da nikad nisu dovoljno pune usne. Otac mi je rekao: evo ti pare i sredi to - kaže Džidža i potvrđuje da će joj otac platiti operaciju.

- Shvatila sam da ću morati da povećam zube zbog ovih usana da bih imala normalan osmijeh. Zato sam riješila da odem na operaciju - kaže ona i dodaje da se ne plaši operacije i postoperativnog perioda, koji je veoma bolan.

 

(Izvor: Avaz)