Haris je od Meline stariji 29 godina, a ona priznaje da je od toga profitirala

Upoznali su se slučajno, dok je Melina čekala svog tadašnjeg dečka koji se, igrom slučaja, također zvao Haris

Velika razlika u godinama Melini i Harisu Džinoviću pokazala se kao prednost i donijela im je veliku sreću.

Haris je od Meline stariji čak 29 godina, a upoznali su se  slučajno, dok je Melina čekala svog tadašnjeg dečka koji se, igrom slučaja, također zvao Haris.  Njihov sljedeći susret dogodio se nakon dopisivanja, kada je Haris pozvao Melinu da mu bude gošća u Parizu. 

- Moja porodica nije ni stigla da reaguje jer sam ja to odlučila preko noći. To nikada nije bila tema razgovora jer sam ja pobjegla. Otišla sam za Pariz kod Harija i nikada se više nisam vratila kući - ispričala je Melina Džinović u intervjuu.

Kući se vratila kada je bila već u poodmakloj trudnoći. Porodica je za njenu vezu već tada saznala iz medija. No kako je istakla  njeni su se roditelji, na kraju, “zaljubili“ u Harisa.

- Oni su se odmah zaljubili u njega. Svaki roditelj koji vidi da mu je dijete sretno s nekim ne možete tu osobu da gledate kroz bilo koju drugu prizmu. Došli smo do toga da više vole njega nego mene. Ponekad mi to malo i zasmeta, ali Hari je njihov ljubimac - naglasila je Melina. 

Par je dobio kćerku Đinu i sina Kana, a 2014. su se jedno drugom zavjetovali na vječnu ljubav na luksuznoj jahti. Haris Džinović je u jednom intervjuu istakao da veoma dobro funkcionišu u braku, kako piše Faktor.ba.

Nas dvoje smo dvadeset četiri sata dnevno zajedno i bila bi glupost da nije tako, jer odlično funkcionišemo. Mi smo se jednostavno našli. Bilo je tu svega i svačega u početku, nisam ja lagan čovjek, valja me ispratiti, zahtjevan sam, ali nisam znao da postoji u meni dio plastelina koji se može oblikovati - rekao je Haris Džinović jednom prilikom.

Melini Džinović se život promijenio iz korijena.

- Ja sam iz te razlike u godinama izuzetno profitirala u životu. Godine su stvar na papiru. Harisa sam upoznala kada je on uveliko imao karijeru i nisam morala da prolazim sa njim put do uspjeha, više i manje uspješne pokušaje, razočaranja i nesigurnosti, što generalno prolazite sa nekim vaših godina. Kada smo se upoznali, on je svoj život imao debelo uređen i jedino što ga je zanimalo je da stvori porodicu. Za njega je to tada bilo nešto novo, imao je veliku želju i vrijeme za to, baš zato što je sve ostalo postavio na svoje mjesto - ispričala je Melina Džinović.

Izvor: