Ilda Šaulić dobila poklon od muža koji je oduševio mnoge

Dvije godine braka

Pjevačica Ilda Šaulić proslavila je godišnjicu braka sa svojim suprugom Bojanom Vučkovićem, a sada otkriva kako je protekla intimna proslava, kao i šta su poklonili jedno drugom.

– Ja sam dobila jedan lijep komad garderobe zato što mi se to jednom prilikom dopalo. Ne znam kad je on to stigao da reagira zato što nije ni ušao sa mnom u tu radnju kad sam ja to vidjela i baš me oduševio, iskreno. Ja sam njega isto obradovala poklonom koji je poželio prije nekoliko mjeseci, u pitanju su ručno rađene figure za šah, tako da je i on bio baš iznenađen – kaže pjevačica, koja otkriva da je proslava bila intimnog karaktera, kao i da uvijek voli da obraduje svog supruga.

– Bilo je lijepo, intimno, proslava dvije godine braka. To je mali staž, što bi se reklo, ali naravno da su to divne stvari s obzirom na to da mi se život potpuno promijenio posljednje dvije-tri godine, samim tim što sam postala i mama. Ja sam neko ko stvarno uživa u tim stvarima i volim da se slave i rođendani i sve. Volim da obradujem ljude i naravno da zato nije izostao poklon s obje strane. To je ono što mi je posebno drago, da osluškujemo jedno drugo u nekom periodu i onda znamo otprilike šta bi taj drugi poželio.

Izvor: