fbpx U TEŠKOM STANJU: Nakon Šabanove smrti, Ildin suprug traži pomoć za pjevačicu

U TEŠKOM STANJU: Nakon Šabanove smrti, Ildin suprug traži pomoć za pjevačicu

Home

U TEŠKOM STANJU: Nakon Šabanove smrti, Ildin suprug traži pomoć za pjevačicu

Porodica Šabana Šaulića još uvijek se ne miri sa njegovom smrću.

Najteže je Ildi Šaulić, koja se potpuno povukla u sebe i gotovo da ne izlazi iz kuće osim kada ide na groblje. Njen suprug Bojan Vučković čini sve da joj vrati volju za životom, a angažovao je i pomoć lajfkouča, koji svakog vikenda dolazi i razgovara sa Ildom.

„Ona se ne javlja na telefon čak ni prijateljima, a iz kuće izađe samo da bi otišla kod majke ili na grob svog oca, gdje satima sjedi i plače. Uz nju je stalno muž Bojan, koji je morao da zapostavi svoje poslovne obaveze u Americi i sada je uz Ildu u Beogradu. Njegova ideja bila je da se u Ildin oporavak uključi lajfkouč. Njihove usluge u Americi su veoma popularne i cijenjene jer nije riječ o klasičnoj psihoterapiji već razgovorima koji pomažu osobi da ostvari svoj puni potencijal, da se motiviše ako je izgubila nadu u život, da ponovo prodiše i shvati suštinu življenja. Upravo to je sada Ildi preko potrebno. Ona je otkazala sve svoje nastupe, a o novim pjesmama ne želi ni da priča iako je planirala da pred ljeto izbaci singl.

Ni Sanela ni Gordana nisu ništa bolje, u kuću im dolazi svega nekoliko ljudi, one rijetko izlaze i u dvorište, samo sjede u kući i pričaju o Šabanu“, kaže izvor blizak Šaulićima, i dodaje:

„Mihajlo je tu najpribraniji jer je na njemu da se sada brine o majci i sestrama. Zbog njih nema vremena da se prepusti tuzi, ali odlučio je da svadbu sa Danijelom pomjeri za kraj sljedeće godine, u čemu su ga podržali i ona i njena porodica“, piše Svet.ba.

Topic
Objavio: Sat, 23/03/2019 - 08:28

Povezane vijesti

Back to top