Jala Brat i Buba Corelli novim pjesmama ponovo obaraju sve rekorde

.

Produkcijska kuća Imperia predstavila je jučer četiri nove pjesme popularnog sarajevskog dvojca Jala Brat i Buba Corelli. Nakon samo 24 sata od objavljivana, sve četiri se nalaze u top 10 najslušanijih pjesama na YouTubeu.

Pjesmu “Punta Cana” izvodi Jala Brat, a dok muziku i tekst osim njega potpisuje i Buba Corelli. Ova pjesma je 10 na listi najslušanijih na YouTubeu.

Na šestom mjestu po slušanosti na YouTubeu je pjesma “Puklo nebo” koju izvode Jala Brat, Elena Kitić i Medi. Tekst ove pjesme potpisuje Jala Brat i poznati srbijanski tekstopisac Stevan Simeunović. Ono što je najzanimljivije da je u ovoj pjesmi dio “Puklo nebo” zapravo dio teksta poznatog hita “Kraljica trotoara” koju izvodi Elenin otac Mile Kitić.

Buba Corelli i Jala Brat autori su i zajednički  nastupaju u pjesmi “Rosalia”. Pjesma se nalazi na trećem mjestu slušanosti na YouTubeu. Ovaj spot karakterišu i kadrovi sarajevskog Alipašinog Polja, mjesta gdje je odrastao Amar Hodžić svima poznat kao Buba Corelli.

Obojica su izvođači i tekstopisci i pjesme “Monster” koja se već nalazi na drugom mjestu po slušanosti.

Da oni postižu i ogromne regionalne uspjehe govori i činjenica da da su navedene pjesme već u vrhu slušanosti  i u susjednim državama.

 

Foto: Screenshot: YouTube