John Legend prvi put progovorio o gubitku sina: Mnogo je porodica doživjelo istu bol

John
Chrissy Teigen i njen suprug muzičar John Legend slomljeni su nakon što su prije nešto više od dvije sedmice izgubili bebu. Na dodjeli nagrada Billboard Music Awards pjevač je odao počast svojoj supruzi i prvi put progovorio o tragičnom gubitku sina.

 

John je svoj nastup posvetio upravo supruzi kojoj je i na Instagramu posvetio emotivnu objavu.

"Jako volim tebe i našu porodicu. Zajedno smo proživjeli uspone i padove. Gledati te kako nosiš našu djecu tako je dirljivo. Divim se tvojoj snazi koju si pokazala kroz najizazovnije trenutke. Nevjerovatan je dar donijeti život na svijet. Iskusili smo čudo, snagu i radost ovoga dara, a sada smo duboko osjetili njegovu krhkost", napisao je Legend.

Na dodjeli nagrada izveo je pjesmu "Never Break" i na Instagramu napisao kako je za ovu baladu inspiracija bila njegova supruga.

"Napisao sam ovu pjesmu jer vjerujem da ćemo se hodajući zemljom uvijek držati za ruke, prolazeći tako kroz svaku suzu, svaki uspon i pad. Svaki izazov s kojim smo se suočili učinio je obećanje da ćemo uvijek biti zajedno. Naša ljubav će ostati i nikad se nećemo slomiti", poručio je John.

Chrissy je nakon gubitka sina kojeg su nazvali Jack na Instagramu podijelila niz potresnih fotografija. Pratitelji i fanovi slali su im poruke podrške te joj poručili kako cijene njenu iskrenost i da su uz nju u trenucima tuge, piše Hello Magazine.

"Hvala svima koji ste molili za nas, slali nam riječi utjehe i suosjećali s nama. Cijenimo vašu ljubav i podršku više nego što možete zamisliti. Čuli smo toliko priča drugih porodica koje su doživjele istu bol. Utješno je znati da nismo sami", zaključio je pjevač.

Nastup možete pogledati OVDJE 

Izvor: