Kako danas izgleda jedna od najljepših missica Bosne i Hercegovine

miss bih

Ana-Mirjana Račanović-Jevtić je za mnoge jedna od najljepših missica Bosne i Hercegovine.

Foto: Klix

Ona je 2001. godine odnijela pobjedu na izboru za Miss BiH.

"Iako sam vrlo mlada zakoračila u svijet mode, bila sam jako odlučna i sigurna u svoju želju da uspijem i, što je još važnije, bila sam uvijek okružena svojom porodicom koja je vjerovala u mene i pružala mi podršku. Tu, prije svega, mislim na svoju mamu Jadranku", rekla je za portal Dešavanja u Bijeljini.

Dodala je da je za taj period vežu samo lijepe uspomene

"Divna putovanja, divni ljudi, događaji… Zaista ne postoji nijedan loš trenutak u mom sjećanju. Mnogo puta sam bila i umorna i iscrpljena, ali kad imaš ispred sebe cilj i želju koju si ostvario, jednostavno živiš svoj san sa obje noge čvrsto na zemlji", dodala je.

Ovdje pogledajte kako ona danas izgleda.

Bila je glasnogovornica za Bosnu i Hercegovinu na Pjesmi Evrovizije 2005. godine, a radila je i kao televizijska voditeljica. Udata je za Alena Jevtića. Imaju troje djece i žive u Rastattu.

"Mislim da nema djevojke ili žene koja ne voli ponekad da se osjeća kao kraljica koja je okružena ljudima koji brinu o njenom izgledu - da ne moraš da razmisljaš šta ćeš obući kad ti je sve unaprijed pripremljeno. Sva ta divna putovanja, prijemi, manifestacije... Sve to zvuči bajkovito, ali toplinu i ljubav koju imam u svom domu sa mojom porodicom ne bih mijenjala ni za sav glamur ovog svijeta", zaključila je Ana-Mirjana.

Izvor: