OGNJEN VRANJEŠ BEZ IZLAZA: Karleuša mu došla glave pa će mjesečno plaćati 3.000 eura

Ognjen Vranješ je sa svojom suprugom Danijelom okončao brak. Podsjećamo, fudbaler je osam godina bio u braku koji se zaključuje radi afere sa Jelenom Karleušom.

Dojučerašnji supružnici su riješili da stave tačku na brak, pa su sporazumno, u prisustvu advokata, okončali zajednicu koja je ionako bila turbulentna. Njih dvoje imaju jednu kćerku, zbog koje su odlučili da ostanu u korektnom odnosu, a dogovorili su se da sportista plaća alimentaciju od 3.000 eura mjesečno, prenosi Express.ba.

– Ognjen i Danijela više nisu u braku. Sada su slobodni i mogu da se posvete svojim životima. Proces koji je trajao nekoliko mjeseci okončan je u ponedeljak. Sve je prošlo kako treba jer se i jedna i druga strana složila da je za njih nabolje da ne budu u formalnoj zajednici.

Posljednjih godina su imali tenziju i nikako nisu mogli da funkcionišu kao bračni par, a kap koja je prelila čašu svakako je Ognjenova veza sa folk zvijezdom. Danijela to nije željela da toleriše i odmah je podnijela papire za razvod. Sada je slučaj zatvoren i zbog djeteta su odlučili da ostanu u dobrom odnosu. Rastali su se na miran način i vjerujte da funkcionišu bolje nego u braku – priča izvor za “Kurir” i dodaje da je Vranješ posvećen otac.

– Ognjen je prošao pakao nakon što je u medijima kao bomba odjeknulo da je u vezi s Karleušom. Ostao je bez žene, izbačen je iz reprezentacije, a morao je i da napusti Anderleht, fudbalski klub u kom je tada igrao. Sve mu je pošlo nizbrdo. Ali stvari se sada polako vraćaju u normalu. Vratio se u voljeni klub AEK, reprezentacija želi da ponovo igra za njih i sa suprugom je u boljem odnosu sada kada su se razveli, nego dok su bili zajedno. Ognjen gradi bolji život u Grčkoj, kćerka mu non-stop dolazi i sada je sve u najboljem redu – završava naš izvor.

– Istina je da sam s bivšom suprugom stavio tačku na brak. Sada smo zvanično razvedeni. Moja bivša supruga ima barem malo dostojanstva, za razliku od nekih. Imamo divno dijete i sve ćemo učiniti da zbog kćerkice budemo u odličnom odnosu – rekao je sportista.

Ognjen Vranješ je u javnosti poznat kao veliki zavodnik, iako je do prije nekoliko dana bio oženjen. Nije samo Jelena Karleuša bila u vezi s njim. I njena kolegica Katarina Grujić je imala romansu sa sportistom. Bili su zajedno nekoliko mjeseci. Međutim, njihova veza nije dovela da bračnog brodoloma, iako su se u medijima pojavljivale slike na kojima se ljube.

Brojne su se hvalile da ih je na društvenim mrežama startovao upravo Vranješ. On je imao i komentar na to

– Pjevačice me ne zanimaju. One sa kojima sam želio da budem, s njima sam i bio. Te koje se hvale da sam ih jurio, to rade da bi skrenule pažnju na sebe preko mog imena, koristeći situaciju koja je tada bila aktuelna – prokomentarisao je Ognjen.

Izvor: