Karleuša o majčinoj smrti: Posljednje mjesece nije proživjela mirno, već u strahu za jedino dijete

Poznata pjevačica Jelena Karleuša je za “Story.rs” govorila o najtežoj godini u životu, tačnije o događajima s kojima se suočila tokom proteklih mjeseci.

Nije tajna da je Jelena prvo bila u centru skandala kada se njeno ime pominjalo zajedno s imenom poznatog fudbalera Ognjena Vranješa, a ubrzo nakon toga joj je preminula majka Divna. Sve to je utjecalo na njen život, a za srbijanski medij je, između ostalog, govorila o medijskom pritisku kroz koji je prošla, te otkila kako je to utjecalo na njenu majku. 

– Pričamo o mjesecima sinhronizovanog medijskog linča. U tom njihovom lešinarenju, od teške bolesti umrla je i moja majka, koja posljednje mjesece života nije proživjela mirno, već u strahu i brigama za jedino dijete. To ne mogu da oprostim. Ono na čemu sada radim jeste da se zbog same sebe oslobodim mržnje koju prema njima osjećam – rekla je, između ostalog, Jelena.

Podsjećamo, Jelena je trenutno posvećena novoj sezoni “Zvezda Granda”, a u nastavku vam donosimo neke od outfita koje je, do sada, nosila. 

Izvor: