Kylie Jenner zapalila Instagram oblinama i pokazala rezultate napornih treninga

.
KYLIE Jenner zapalila je Instagram. 23-godišnjakinja je pozirala u bikiniju koji je jedva prekrio njene obline.

Prije par dana Kylie je objavila i video kojim je demonstrirala svoju svakodnevnu rutinu vježbanja, kojoj duguje figuru za kojom mnogi uzdišu.

Na kraju videa je ponosno pokazala svoj trbuh, a ranije je podijelila još nekoliko tajni koje slijedi.

 

1. Trudi se jesti manje mesa

Jedna od najvećih promjena koje je napravila? Gotovo u potpunosti je usvojila biljnu prehranu, baš poput starije sestre Kim Kardashian. Večera kuhano povrće i žitarice. 

 

2. Trči

Istog dana je otkrila kako slobodno vrijeme posvećuje jednostavnim treninzima za koje vam nije potrebna skupa oprema. Omiljena joj je kombinacija trčanja i hodanja.

 

3. Vježba kod kuće

2020. godine u razgovoru za Harper’s Bazaar je priznala: "Nikad se nisam najbolje snalazila u teretani." Umjesto toga draže joj je vježbanje kod kuće, gdje najčešće radi trbušnjake, iskorake i čučnjeve.

 

4. Ne poseže za grickalicama u kasnim večernjim satima

Iako je Jenner priznala da je u prošlosti uživala u nezdravoj hrani i kasnim obrocima, kaže da sada pokušava izbjegavati jesti kasno navečer. Štoviše, ima i trik koji joj to olakšava. Prije nego što legne pred televizor, nareže si jabuku i stavi je pokraj kreveta.

 

"Budući da mi je stvarno ugodno, vjerojatno ću biti previše lijena da se spustim u kuhinju pa je onda jabuka moj jedini izbor", objasnila je.

POGLEDAJTE VIDEO OVDJE

Izvor: